Dėmesio! Konkursas – 91 būdas papildomai uždirbti!

 2010 05 06

Sveiki, brangieji!

Dėkoju visiems dalyvavusiems mūsų konkurse “91 būdas papildomai užsidirbti”. Konkursas baigtas. Nugalėtojus paskelbsime artimiausiu metu.

O Jums linkiu pasisemti naudingų idėjų iš šio forumo dalyvių pasisakymų, pagalvoti, kur kartais galima sutaupyti, kur yra nišos papildomai užsidirbti ir nesėdėti rankų sudėjus

DarniPora komanda KRIS

 

 2010 04 16

Sveiki, mielieji.

Aš vis stengiuosi spindėti kaip saulytė ir užkrėsti Jus savo pozityvia energija, nes tamsių debesų mūsų gyvenime ir taip užtenka.

Visada atsiranda priežasčių, dėl ko galima pasiskųsti, padejuoti, pasibaisėti, paliūdėti. Kur tik dairaisi – tai katastrofa prie Smolensko, tai tėvas išprievartavo savo dukrą, tai paaugliai nusižudė, tai algos darbdavys nesumokėjo, tai pajamas nėščiosioms ir jaunoms šeimoms sumažino, tai mašinos langą išdaužė, tai kompiuteris sustreikavo, tai su draugu susipykai… Pažįstami dalykai? O, taip!

Noriu paliesti vieną opią nūdienos aktualiją – krizę ir krizės paliestus žmones. Gal ir atrodys, kad nebėra apie ką kalbėti ir lieka tik pergyventi tai. Bet jei jau pergyventi, tai tik ne sudėjus rankas ir laukiant šviesesnio rytojaus, o kovingai, produktyviai.

Pinigai nėra didžiausia vertybė, kuri turėtų mus motyvuoti ir būti mūsų išeities tašku bei tikslu, bet jie reikalingi.

Kartą kalbantis su knygos „91 būdas taupyti“ autore Linata Draveckiene pamąstėme, ko reikėtų, kad turėtume daugiau pinigų? Ryšių? Užsispyrimo? O gal tik šiek pasukti galvelę?

„Lietuvoje žmonės didesnes pajamas dažniausiai sieja tik su atlygio išaugimu arba laimėjimu loterijoje. Visai pamirštame, kad pinigų galime uždirbti ir iš papildomos veiklos, pavyzdžiui, parduodant senas knygas, kartą per savaitę tvarkant kitų namus, kepant bandeles ir išnešiojant jas kaimynams, ir pan. Aišku, tai nebus stabilios ir pastovios pajamos, bet kiekvienas papildomas litas suteikia daugiau galimybių. Svarbu įprasti judėti ir ieškoti,“ – teigė Linata Draveckienė.

Linata Draveckienė

Taigi iš to kilo idėja ir surengti konkursą svetainės Darnipora.lt lankytojams, kurį pavadinome „91 būdas papildomai uždirbti“.

„Norisi paskatinti žmones ne aimanuoti, o apsižvalgyti aplink ir pradėti veikti,“ – teigė Linata Draveckienė, skelbdama „DarniPora.lt“ konkursą „91 būdas papildomai uždirbti“.

Pasidalinkite savo mintimis, kaip galima papildomai uždirbti, ir galbūt laimėsite Linatos Dvareckienės knygą „91 būdas taupyti“ ar net asmeninę taupymo konsultaciją ir susitikimą su autore!

Konkurso sąlygos

Savo mintis, kaip galėtumėte papildomai užsidirbti, rašykite DarniPora.lt forume, skiltis – KONKURSAI, tema – „91 BŪDAS PAPILDOMAI UŽDIRBTI“, po šiuo tinklaraščiu komentaruose arba siųskite mums el. paštu – info@darnipora.lt. Kviečiu visus aktyviai dalyvauti, netaupyti savo fantazijos ir siūlyti savo būdus užsidirbti.

Konkursas vyks tris savaites, iki gegužės 6 d. Jam pasibaigus bus paskelbti 3 laimėtojai, kuriems atiteks po knygą „91 būdas taupyti, arba dieta jūsų piniginei“. Taip pat vienam dalyviui atiteks superprizas – galimybė asmeniškai susitikti su Linata Dvareckiene ir išgirsti finansų valdymo patarimų!!!

Neužmirškite nurodyti savo tikro vartotojo vardo arba kontaktinio e-pašto, jei norite pretenduoti į prizus 🙂

Lauksiu Jūsų pasiūlymų!

Kris

Apie knygą „91 būdas taupyti arba dieta jūsų piniginei”

Tai knyga apie pirmąjį asmeninių finansų valdymo žingsnį – taupymą. Jokių išvedžiojimų – tik konkretūs principai, pradedant psichologiniais pirkimo „noriu čia ir dabar“ ypatumais, baigiant logišku banko sąlygų bei savo galimybių įvertinimu imant paskolą.

Knygos autorė – marketingo specialistė Linata Dvareckienė. Ji stoja į kitą barikados pusę – vartotojų – ir atskleidžia tai, kas veda žmones į besaikį vartojimą ir kaip to galima išvengti. Linata veda asmeninius mokymus, kaip sėkmingai siekti savo tikslų.

„Ši knyga – tai įrodymas, kad ir nebūnant finansų specialiste galima išmokti valdyti savo pinigus. Ir kad taupyti galima lengvai ir su malonumu, – sako autorė, išgyvenusi savo šeimos finansų krizę. – Asmeninių finansų valdymo principų galima išmokti, kaip išmokome skaičiuoti, gaminti valgį ar vairuoti mašiną.

Deja, mokykloje mūsų niekas nemokė, kaip elgtis su pinigais. Aukštojoje mokykloje dauguma mokėmės ekonomikos, tačiau kurso apie asmeninių finansų tvarkymą irgi nebuvo. O daugelis moterų taip ir gyvena įsitikinusios, kad svarbiausia gyvenime daug ir sunkiai dirbti, rūpintis buitimi, vaikais, siekti karjeros. O piniginiai reikalai jau patys savaime susitvarkys. Bet tikriausiai jau supratote, kad savaime niekas nesusitvarko.“